WELCOME TO THE COMMUNITY!

Dit hebben wij jou te bieden...

01.

RESPECT @ UPLIVING 

Upliving is een progressieve community waar we ieders diversiteit bewonderen en respecteren. Elke bewoner van Upliving is uniek: we zijn iemands vriend, iemands lief, LGBTQIA+, afkomstig van een stad of dorp overal ter wereld, we zijn spiritueel, atheïst of religieus, op zoek naar onszelf, op zoek naar connectie, vriendschap, een appartement of gewoon naar de job van ons leven. 
We go our own way, en tegelijk respecteren we binnen onze community elkaars grenzen, integriteit en privacy.

Goede communicatie, empathie en begrip voor elkaar maken dat het samenleven binnen Upliving altijd aangenaam verloopt. 
Onze openheid voor elkaars verschillen en vrijheid van expressie kent ook een niet onderhandelbaar kader.
Upliving tolereert geen gedrag dat indruist tegen onze waarden, de universele rechten van de mens en de wetgeving van dit land. Het aanzetten tot agressie, het beledigen van anderen, discriminatie en uitingen van seksisme, grensoverschrijdend gedrag en racisme, horen niet thuis in onze community.

Ben je slachtoffer of getuige geweest van respectloos gedrag binnen de Upliving community?
Laat het weten aan je coach of stuur een mailtje naar
respect@upliving.be.
Elk bericht wordt met zorg behandeld en we doen alles in onze macht om te helpen.

Respect
02.

WELKOM IN DE UPGRADE ACADEMY 

Bij Upliving zijn we dol op delen. Voor ons houdt dat niet op bij het delen van een auto, een fiets of een wasmachine. Wij geloven dat de sleutel tot persoonlijke groei ook ligt in het delen van kennis. Daarom krijg je als huurder direct toegang tot onze Upgrade Academy. Een hybride platform van Upgrade Estate waar je lezingen, workshops en keynotes kan volgen over tal van maatschappelijk relevante onderwerpen en ondernemerschap.

Academy
03.

#GET YOUR CAREER GOING

Je eigen weg gaan, ook in je carrière? Maak dan zeker werk van je 'personal development'. Upliving biedt al haar bewoners een gratis Big Five - profieltest aan + een follow-up sessie met onze Chief Happiness Officer Sofie. 
Zo krijg jij de bouwstenen in handen die je nodig hebt om werk te maken van een duurzame carrière in lijn met wie jij bent.

career