Bxl The Brewery

THe Brewery
Contacteer ons Ontdek ons aanbod

Thuiskomen in de stad

Stap de voordeur uit en je hoort de vogels fluiten. Want recht tegenover The Brewery ligt het Elisabethpark. Op 5 minuten fietsen ben je in het stadscentrum, waar je ontwaakt met een flat white aan je lippen en de dag afsluit aan de toog van je favoriete café. Kies uit onze 107 huurappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Huren doe je met een flexibel huurcontract van 1 jaar.

 

Info & prijzen

Gedeeltelijk ingerichte 1-, 2- of 3-slaapkamer appartementen

Flexibele huurovereenkomsten van 1 jaar

Gedeelde faciliteiten: gemeenschappelijke ruimtes, laundry bar, BBQ-corners, ...

Uitstekend beheer door de Upliving coach

Ideale uitvalsbasis voor de urban young professional

Vrijheidslaan 17-31, 1081 Brussel (Koekelberg)

Dicht bij centrum Brussel & belangrijke invalswegen

Gelegen in het groen, aan het Elisabethpark

upliving bxl the brewery
01.

All-inclusive wonen

Bovenop je half-ingericht 1, 2 of 3-slaapkamer appartement mét ruim terras geniet je van gedeelde faciliteiten zoals een stadstuin met bbq-corner, een wassalon en een eventruimte. Bovendien krijg je gratis membership tot de Upgrade Academy, waar je kan deelnemen aan inspirerende talks en workshops.

All-in wonen bij Upliving
02.

Optimale service

Het beheer van Upliving - The Brewery wordt 100 % verzorgd door Jasper, de Upliving coach. Hij is het aanspreekpunt voor al je vragen en hij organiseert de beste after work events, feestjes en zelfs af en toe een kookworkshop - sfeer gegarandeerd!  

Optimale service door coach Jasper
03.

100% Flexibel

Hoe wij het je gemakkelijk maken? Geen gedoe meer met energieleveranciers en internetproviders. Dankzij onze inbouwkasten hoef je maar de helft van je spullen te verhuizen. En met huurcontracten van 6 maanden tot één jaar, bind je je enkel aan je dromen van dit moment.

Ingebouwde kasten in een half-bemeubeld appartement
04.

Community experience

Bij Upliving ontmoet je moeiteloos gemotiveerde young professionals uit diverse sectoren en vakgebieden. Duik samen het Brusselse nachtleven in, inspireer elkaar op onze get-togethers en bouw verder aan je dromen.

Maak vrienden voor het leven bij Upliving
05.

Duurzaam wonen in de stad

We kiezen voor groendaken, duurzame alternatieve energiebronnen, gaan bewust om met regenwater en laten ruimte voor koele groene stilteplekjes. De stad is op fietsafstand, en de bus- en/of metrolijn ligt nooit veraf. Een fiets of een auto nodig? Je kan een Upliving deelfiets of deelauto (vanaf maart 2021) boeken, makkelijker kan het niet!

Foto's

Appartement types