Ghent Loop5

Header Upliving Loop5
Contacteer ons Ontdek ons aanbod

Beschikbaar van 01/02/2024 t.e.m. 14/09/2024 - voor studenten & young professionals

Wonen, werken en ontspannen op een toplocatie in Gent

Welkom bij Upliving Ghent - Loop5, waar wonen, werken en ontspannen samenkomen op een toplocatie vlakbij het bruisende stadscentrum van Gent!

Ons gloednieuwe project biedt 45 prachtige huurappartementen omringd door groen. Een ideale plek voor studenten & young professionals. Je kan er heerlijk ontspannen tussen het groen en genieten van de extra gemeenschappelijke faciliteiten zoals een laundry room en een co-chillroom ideaal als co-working, om te relaxen of voor een feestje.

Bovendien ontzorgen we jou als huurder volledig met onze eigen beheerservice, inclusief klusjesdienst én een Upliving coach. En ook huren is heel flexibel met onze korte termijn huurcontracten van 01/02/2024 tot en met 14/09/2024.

Breng een bezoekje tijdens de Open Days

Gedeeltelijk ingerichte studio's of appartementen

Korte termijn huurovereenkomsten van 01/02/2024 t.e.m. 14/09/2024

Gedeelde faciliteiten: groene buitenruimte, laundry room, co-chillroom,...

Uitstekend beheer door de Upliving coach

Ideale uitvalsbasis voor studenten & young professionals!

Amelia Earhartlaan 6, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Op de Loop, vlakbij station Gent-Sint-Pieters en het bruisende stadscentrum

Gelegen in een oase van groen en rust

Upliving Ghent
semi-furnished apartments
01.

all-inclusive wonen


Bovenop je gedeeltelijk ingerichte studio, 1 of 2-slaapkamer appartement geniet je van gedeelde faciliteiten zoals groene buitenruimte, een laundry room en een co-chillroom ideaal als co-working, om te relaxen of voor jouw privé feestje,... . Bovendien is er een pakjesautomaat aanwezig en kan je genieten van shared mobility voorzieningen (fietsen, steps, een wagen,... ). En voor een snel ontbijtje, een dampende koffie of een heerlijke lunch kan je terecht in onze foodbar, Bar Amelia. Tot slot word je gratis lid van de Upgrade Academy, waar je kan deelnemen aan inspirerende keynotes en workshops.

 

Tuin
02.

Optimale service

Het beheer van Upliving Ghent - Loop5 wordt 100% verzorgd door een Upliving coach. Hij/zij is het aanspreekpunt voor al je vragen en organiseert de beste after work events, feestjes en zelfs af en toe een kookworkshop - sfeer gegarandeerd!  

coaches
03.

100% flexibel

Hoe wij het je gemakkelijk maken? Geen gedoe meer met energieleveranciers en internetproviders. Dankzij onze inbouwkasten hoef je maar de helft van je spullen te verhuizen. En met korte termijn huurcontracten, bind je je enkel aan je dromen van dit moment.

Leefruimte
04.

Community experience

Bij Upliving ontmoet je moeiteloos gemotiveerde young professionals uit diverse sectoren en vakgebieden. Duik samen het Gentse nachtleven in, inspireer elkaar en bouw verder aan je dromen.

community Upliving
05.

Duurzaam wonen in de stad

We kiezen voor duurzame alternatieve energiebronnen, gaan bewust om met regenwater en laten ruimte voor koele groene stilteplekjes. De stad is op fietsafstand en het openbaar vervoer is vlakbij. Een fiets, step of auto nodig? Je kan een Upliving deelfiets, deelstep of deelauto boeken, makkelijker kan het niet!

Foto's

Appartement types