Afbeelding
Padel players

 

Een daverend succes: De Upliving Padel Cup

Na het succes van de Big Upliving Games vorig jaar, hebben de Upliving coaches hun krachten opnieuw gebundeld om jullie 'Het evenement van het jaar' te brengen: De Upliving Padel Cup. De perfecte gelegenheid voor de bewoners van Brussel om hun Gentse tegenhangers te ontmoeten en vice versa.

 

De dag was een en al spanning en 25 duo's streden in een zinderende padelwedstrijd om de ultieme overwinning. Onze deelnemers waren goed voorbereid dankzij de begeleiding van een professionele coach die ervoor zorgde dat iedereen in topvorm was.

Naast de spannende padelwedstrijden werden de aanwezigen uitgenodigd voor een rondleiding in Upoffiz - Loop5, de locatie van ons nieuwste Upliving-project: Upliving Gent - Loop5. Dit gaf iedereen een blik op onze nieuwste state-of-the-art faciliteiten en de levendige gemeenschap die we daar aan het opbouwen zijn.

Na een leuke middag kwamen 3 teams als de welverdiende kampioenen uit de bus en vierden ze vol trots hun overwinning.

Tijdens de zonsondergang op deze onvergetelijke namiddag bleven velen nagenieten in de warme avondzon, onder het genot van heerlijke pizza's en gezelligheid.